Huis te koop: Joke Smitkade 143 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Joke Smitkade 143

€ 500.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • portiekflat
  • 98 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Unieke kans op een appartement dat zelden in de verkoop komt!
Als u er namelijk eenmaal woont, wilt u niet meer weg. Het uitzicht is natuurlijk een enorm pluspunt. U kijkt zo over de weilanden en de ‘Vlaardingervaart’. Ook wandelt u, bijvoorbeeld op een zachte zomeravond, zo dit prachtige natuurgebied in, om te kunnen genieten van de rustige omgeving. Als tussenstop kunt u wat nuttigen in één van de restaurants. Maar niet alleen de ligging is fantastisch, het appartement zelf zorgt voor een fijn wooncomfort. De keuken, badkamer, het aparte toilet en de vloer zijn allemaal in 2016 vervangen en hebben daardoor een moderne uitstraling gekregen. De lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon is een fijne ruimte om tot rust te komen. Bovendien zijn er twee zeer goed bemeten slaapkamers. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats. Kortom hier wordt thuiskomen elke dag een feestje! Wanneer betrekt u deze woning?

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau met intercom en video biedt toegang tot de gezamenlijke entreehal. Deze is zeer netjes onderhouden en beschikt over een lift en trap naar de vierde etage van het appartement. Vanuit de gezamenlijke entreehal is tevens de berging in de onderbouw bereikbaar.

Vierde verdieping:
De verzorgde gezamenlijke gang met meterkast geeft toegang tot de entreehal van de woning. Van hieruit zijn alle vertrekken van het appartement bereikbaar. De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte welke, net als de rest van de woning, is voorzien van een prachtige laminaatvloer. Door middel van de schuifpui in de woonkamer is er toegang tot het balkon. De keuken is, tezamen met de badkamer, het aparte toilet en de vloer in 2016 vervangen. De keuken is afgewerkt met hoogglans crème fronten en voorzien van Siemens apparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en combi-oven. De badkamer en het aparte toilet zijn in dezelfde stijl afgewerkt en vormen een mooi geheel. De volledig betegelde badkamer beschikt over een grote inloopdouche met een glazenwand, een dubbele wastafel met spiegelkast een zwevend toilet, designradiator en wandmeubel. Over twee vaste bergruimtes verdeeld bevinden zich de aansluitingen voor de droger, wasmachine en de in 2023 geplaatste hr-ketel en energiezuinige ventilatie box. De twee zeer goed bemeten slaapkamers bieden uitzicht op de voorbijvarende bootjes en de prachtige groene omgeving.

Exterieur:
Het balkon is gelegen op het zuidwesten. De ideale ligging met betrekking tot het aantal zonuren. U kunt hier namelijk de gehele middag en avond fijn van de zon genieten. Met zicht over de weilanden en in de verte de ondergaande zon aanschouwen, wie wil dat nou niet? Vanaf het balkon ziet u niet alleen de weilanden met de grazende koeien, ook de ‘Vlaardingervaart’ met de bootjes is een uitzicht dat u niet snel zal vervelen.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de rand van de ‘Vlaardingervaart’ met aan de overkant het prachtige groene natuurgebied ‘Broekpolder’. Hier kunt u wandelen, fietsen en varen. Ook bevindt zich hier het ‘Klauterwoud’, een survivalroute, een golfbaan, jachthavens, horecagelegenheden en diverse sportmogelijkheden zoals voetbal, hockey, atletiek en paardrijden. Ook het winkelcentrum ‘De Loper’ en het openbaar vervoer (tram en bus) zijn op loopafstand. Het centrum van Vlaardingen bereikt u gemakkelijk door het fietspad langs de ‘Vaart’ af te fietsen. Bovendien zijn diverse uitvalswegen (A20, A4) gemakkelijk te bereiken. Op het terrein van het appartementencomplex is er een eigen parkeerplaats voor één auto. In de omgeving is tevens voldoende parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Energielabel C
- Gelegen op erfpacht grond, afgekocht tot 2043
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, 2023
- Unit mechanische ventilatie, 2023
- Volledig voorzien van dubbel glas in aluminium kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €250 p/m
- Eigen parkeerplaats
- Eigen grote berging in onderbouw
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 500.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
98 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
293 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, lift
Energie
Energielabel
C
Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Ligging
aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
parkeerplaats, geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving